De slimme truc van kroon oil dat niemand bespreektOh ja, Ik zou mijzelf met de door BMW voorgeschreven viscositeit behouden. Overige, vooral ruimere viscositeiten mogen onverwachte bijwerkingen hebben daar waar je niet op zit te wachten.

Beseft jouw dit wel zeker Immers er dien zeker ergens ons verschil in uithangen. Kijk doch een tot benzine/diesel. Denk jouw dat de Shell verder met een Esso levert en omgekeerd .

High Performer SAE 15W-40 kan zijn een universeel inzetbare multifunctionele motorolie voor al die seizoenen van benzine- en dieselmotoren. Baten en eigenschappen:

Ambra Super Gold 15W-40 kan zijn ons motorolie voor behandeling in verscheidene bereiken vanwege dieselaanzuigmotoren ofwel turboladers van welk type en welke prestatie dan ook vanwege tractoren, maaidorsers, landbouw- en bouwmachines.Eigenschappen

high performer sae 15w-40 kan zijn een universeel inzetbare multifunctionele motorolie voor al die seizoenen over benzine- en dieselmotoren. baten en kenmerken:

Coolant -26 kan zijn een klassieke koelvloeistof, gebaseerd op mono-ethyleenglycol en onthard mineraalwater. Additieven zijn toegevoegd teneinde de volgende eigenschappen te behalen:Juiste bescherming met al die metalen, welke in een motorfiets en in...

Beseft u dan ook ook niet die 5w30 motorolie u dient te benutten? Kroon-Oil bezit een handige adviestool waarmee u dan ook simpel en vlug beseft welke 5W30 u dan ook moet gebruiken.

Dit enige hetgeen u even dien doen kan zijn u kenteken invoeren in een adviestool betreffende Kroon-Oil. Ook kan u op deze plaats alle info vinden met betrekking tot al die andere smeermiddelen, bijvoorbeeld transmissie olie voor u dan ook voertuig.

Classic ATF F is een minerale ATF zonder wrijvingsverbeteraars. Doordat in moderne automatische transmissies heel overige frictiematerialen met overige wrijvingseigenschappen worden gebruikt, zijn moderne ATF-formulaties...

Een complete lijn ingesteld op het behandeling in klassieke voertuigen. Classic Monograde 50 kan zijn passend Klik hier vanwege naoorlogse klassieke benzine- en dieselmotoren welke ons gemakkelijk tot medium gedoopte singlegrade motorolie voorschrijven.

Classic Racing Oil 15W50 kan zijn ons hoogwaardige semi-synthetische motorolie speciaal ontwikkeld voor behandeling in een klassieke autosport. Ons combinatie betreffende synthetische en minerale kwaliteits basisoliën en zorgvuldig uitgezochte additieven geven Classic Racing Oil 15W50 de volgende kenmerken:

Middel infoVintage Monograde 30 kan zijn een ongedoopte SAE 30 singlegrade motorolie perfect gebaseerd op hoogwaardige minerale basisoliën. Dit biedt ons uitstekende weerstand anti veroudering en heeft van nature ons hoge viscositeitsindex.Continue stren

SP Matic 4036 is een dunvloeibare synthetische Multi ATF, exclusief ontwikkeld vanwege inzet in moderne brandstofbesparende automatische transmissies. Andere generatie additieven en geavanceerde synthetische lage...

Diverse eigenschappen produceren die motorolie zeer handig. Zo bezit dit een zeer sterke detergerende en dispergerende werking. Het doek voorkomt afzettingen in een hete zone, en zorgt een conditie van sludgevorming.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *